Piyalepaşa İstanbul AVS, ikinci İstiklal Caddesi olmaya aday

PiyalepasaistanbulPiyalepaşa tarafından İstanbul Beyoğlu’nun merkezinde 800 milyon Dolar’lık yatırımla hayata geçiriliyor.

82 bin metrekare arsa alanı üzerinde karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 55 metreka ile 207 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde daireler bulunuyor.

Stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidansın yer ladığı Piyalepaşa İstanbulprojesinin en önemli özellikleri arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise, yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor.

Yatırımcılarına yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan projede yer alan 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki AVS(alışveriş sokağı), İstanbul’un ikinci İstiklal Caddesi olmaya aday. Piyalepaşa Alışveriş Sokağı tamamlandığında, sadece bölgenin değil Beyoğlu’nun ve İstanbul’un da yeni bir cazibe merkezi olmaya aday..

Piyalepaşa İstanbul’un 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve spa hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Ayrıca, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkanı sunuyor.