Ataevler Kartepe satışları devam ediyor

Ataevler Kartepe

Ataevler Kartepe projesi, ailelerin yaşamına uygun yapısı ve avantajlı konumu ile cazip bir yatırım fırsatı sunmaktadır. BHSF İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Ataevler Mahallesi’nde yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 558 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmektedir. Tek blok üzerinde toplam 4 adet daire ve 1 adet dükkan bulunmaktadır. Butik apartman görünümüne sahip olan proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmaktadır.

Dairelerin iç ve dış yapısı oldukça modern ve konforlu bir yaşam sunacak şekilde tasarlanmıştır. Yerden ısıtma sistemi ve dış cephe ısı yalıtımı sayesinde kışın ısınma sorunu yaşanmamaktadır. Daire giriş kapıları çelik ve Audio marka görüntülü diafon sistemi ile güvenliği sağlanmaktadır. Ayrıca PVC kapı pencereler ısıcam özellikli ve enerji tasarruflu bir seçimdir. Salonda ve mutfak tavanında dekoratif alçıpan uygulaması ve spot aydınlatma kullanılmıştır. MDF gövdeli akrilik mutfak dolapları ve Belenco mutfak tezgahı dairelerin içinde yer almaktadır.

Projenin konumu, şehrin gürültüsünden uzak ancak merkezi bir konumdadır. Hastane, market ve okullara yürüme mesafesinde olması, günlük yaşamın daha rahat ve konforlu geçmesine olanak tanımaktadır.

Ataevler Kartepe fiyatları ne kadar?

Ataevler Kartepe projesinin tamamlanması için Haziran ayı içinde yüzde 70 oranında tamamlanmış olacaktır. Konut kredisi kampanyasının devam etmesi halinde, projenin 0,99’luk krediye uygun olması planlanmaktadır. 62 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL iken, 103 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için 0 (535) 390 54 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…