Gürler No 59 lansman avantajlarıyla satışta

Gürler No 59

Gürler No 59 konut projesi konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen bu proje Gürler Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere lüks yapıda tripleks villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gürler Yapı imzası taşıyan proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere lüks yapıda tripleks villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Müstakil yaşam alanlarına sahip 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların net büyüklüğü 230 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve kreş bulunmaktadır. Bununla birlikte her villanın kendine özel 150 metrekarelik yeşil alanı yer almaktadır. Dış peyzaj özel olarak tasarlanacaktır. Üstelik içerisinde palmiye, alev, leylandı, peganit taş yürüme yolu birçok özellik yer alacaktır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Kuvars tezgah, ankastre mutfak seti, banyo dolapları, giyinme odası, çamaşır odası, kiler, ebeveyn banyosu, duşakabin gibi pek çok farklı özelliğe sahiptir. Terasta özel imalat otomatik pergola, barbekü ve TV bağlantısı bulunmaktadır. Salonda açık giriş veranda mevcuttur. Bütün odalar gizli ışık led ve spot aydınlatma kullanılmıştır. Bunun yanı sıra tüm zeminler birinci sınıf seramik olarak yapılmıştır.

Gürler No 43 nerede yer alıyor?

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Vatan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Vatan Caddesi üzerinde Merkezi konumda yükselen projenin yanından dolmuş geçmektedir. Teksen Kolejine yürüme mesafesindedir. Üstelik Serdivan AVM 1 kilometre, Agora AVM ise 2 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte pek çok süper market yakın konumda yer almaktadır.

Gürler No 43 fiyatları ne kadar?

Gürler No 43 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 260 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 373 72 68 veya 0 (532) 404 84 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…