Elite Offices Özlüce nerede

Bursa şehrine bağlı bulunan Nilüfer ilçesinde Elite Offices Özlüce projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Öndül Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje toplamda 5 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi. Proje bünyesinde 110 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar ofislerden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de duruma göre değişiklik gösteriyor. Elite Offices Özlüce projesinde bulunan ofislerin büyüklükleri 50 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’nda inşa edildi. Elite Offices Özlüce projesi konum olarak da ilgi gören bir lokasyonda yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, ofislerin büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Elite Offices Özlüce projesindeki ofislerin fiyatları KDV dahil olarak 187 bin 500 TL’den başlıyor. Projedeki en yüksek ofis fiyatı ise 340 bin TL olarak belirlendi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0553 027 88 82