Karşıyaka Green teslimleri yaklaşıyor

karsiyaka green

İzmir iline bağlı bulunan Karşıyaka ilçesinde Karşıyaka Green projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje HCP Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje on beş katlı tek bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Karşıyaka Green projesi bünyesinde 68 konut barındıracak biçimde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Karşıyaka Green projesinde bulunan konutlar Örnekköy Mahallesi’nde inşa ediliyor. Söz konusu olan konutlar 7561. Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Karşıyaka Green projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 120 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Karşıyaka Green projesinde bulunan konutların fiyatları 565 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan konutların en yüksek fiyatı ise 800 bin TL olarak belirlendi.

Bahsi geçen konutların 2019 yılının Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0232 388 08 91