Mehtap Residence’ta taksitle ödeme

mehtap residence

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Kadıköy ilçesinde, Yeditepe İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Mehtap Residence konut projesi, 1700 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Tek bloktan oluşan konut projesinde toplam 47 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projedeki konut bloğu 14 katlı olarak hayata geçirildi. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 120 metrekare, 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 180 metrekare olarak alıcıya sunuldu.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Mehtap Residence konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Konut projesinde, inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak veya banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Mehtap Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kafeterya, kreş, açık otopark, kapalı otopark, toplantı salonu, fitness salonu ve güvenlik gibi birçok sosyal donatı alanı var.

Asansörlü olan konut projesinde ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygunolarak yapılan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü gerçekleştirildi.

Konut projesinin konumu neresi?

Proje, Bağdat Caddesi ve minibüs caddesi arasında yer alıyor. Proje, Erenköy ve Göztepe tramvay duraklarına sadece birkaç yüz metre mesafede konumlanıyor. Konut projesi, çeşitli hastanelere ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşılabilir bir yerde inşa ediliyor.

Mehtap Residence konut projesi, Bağdat Cd, Doktor Zeki Zeren Sk, Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere +90 533 717 91 01 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda.