Bağcılar’da yeni proje: Kayraklı Güneşli Park

kayrakli gunesli park

İstanbul iline bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde yeni bir proje hayata geçiriliyor. Çalışmalarına bir ay içerisinde başlanması planlanan proje Kayaşehir Odak Gayrimenkul firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Kayraklı Güneşli Park projesi bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor.

Böylece söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje toplamda 19 bin 563 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Bahsi geçen Kayraklı Güneşli Park projesi bünyesinde 464 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede 43 adet de dükkan bulunacak. Bahsi geçen proje iki bloktan meydana gelecek. Projenin toplam inşaat alanı ise 92 bin 385 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilecek olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Kayraklı Güneşli Park projesinde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak yaşama kazandırılacak.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon açısından da alıcılarına avantaj sağlayacak. Kayraklı Güneşli Park projesi 15 Temmuz Mahallesi, Bahar Caddesi’nde hayata geçirilecek.

Projede yer alan satılık dairelerin  fiyatları, konutların büyüklükleri ve ödeme koşulları ilerleyen günlerde belli olacak. Projede yer alan konutların 2023 yılının Aralık ayı içerisinde tamamlanarak  daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 777 11 00