Carpediem Villaları fiyat seçenekleri

carpediem villalari

Samsun’un Atakum ilçesinde, Baran İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Carpediem Villaları konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 12 adet villadan meydana gelen konut projesindeki birimlerin büyüklükleri, 600 metrekare olarak belirlendi. Konutların tamamı, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Konut projesinin yüzde 58’i satılmış durumda. Yüzde 42’si sahiplerini bekleyen konut projesindeki tüm villalar, 3,5 kat yüksekliğe sahip olarak tasarlandı.

Carpediem Villaları konut projesi ödeme seçenekleri

Projedeki 5+1 tipteki konutların fiyatları 2 milyon 800 bin TL ila 3 milyon TL arasında yer alıyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Carpediem Villaları konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesi geniş yeşil peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede ayrıca birçok sosyal donatı alanı da mevcut durumda. Projede açık yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Deniz manzaralı olan konut projesi, şık tasarımıyla da ilgi görüyor. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Asansörü olan konut projesinde, şömine ve barbekü alanları da mevcut. Yerden ısıtma sisteminin yer aldığı projede ebeveyn banyosu, özel havuz ve hobi odası da yer alıyor. Projedeki yatak odalarının tümünde banyo var. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılıyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Alanlı mevkiinde inşa edilen konut projesi, alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Proje, Samsun’un en hareketli ve gelişmiş ilçelerinden Atakum’da hayata geçirilerek sahiplerini bekliyor.

Carpediem Villaları konut projesi, Alanlı Mah. 404. Sok. 55200 Atakum/Samsun adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0362 457 50 51 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.