Zer Kartal projesi fiyat bilgisi

Zer Kartal 1

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Kartal ilçesinde, Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım Emlak A.Ş. tarafından inşa edilen Zer Kartal konut projesi, toplam 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 5 blokta toplam 320 konut mevcut. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1’lerin büyüklükleri 117 metrekareden, 2+1’lerin büyüklükleri 120 metrekareden ve 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 155 metrekareden başlayan şekilde tasarlandı.

Projenin Aralık 2021 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Zer Kartal konut projesi ödeme bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki konutların fiyatları 36 bin TL’den, 2+1 tipteki konutların fiyatları 600 bin TL’den ve 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 759 bin TL’den başlayacak şekilde planlandı.

Projede firma bünyesinde 90 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor.

Zer Kartal konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kütüphane, teleskopla gözlem odası, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar var.

Asansörlü olan projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçerin yanında balkon da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun bir şekilde yapılan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Deniz ve Adalar manzarasına sahip olan konut projesi, oldukça merkezi bir konumda. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Sahile 15 dakika mesafedeki proje, metroya, E-5’e ve otoban bağlantı yoluna yakın bir yerde.

Zer Kartal konut projesi, Hürriyet Mah. Cumhur Sok. No: 10 34870 Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 444 32 74 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.