Nef Çekmeköy Ormantepe’de yüzde 0,98 faizle ödeme

nef cekmekoy ormantepe

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Çekmeköy ilçesinde, Timur Gayrimenkul ve Fiba Grubu şirketi tarafından inşa edilen Nef Çekmeköy Ormantepe projesi, toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

409 dairenin bulunduğu projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 66 metrekare ila 209 metrekare arasında bulunuyor. Konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Az katlı mimariye sahip olan projenin yüzde 16’sı satılmış durumda.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 daireler 488 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 daireler 682 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 912 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1’ler 1 milyon 344 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 1,5+1’ler ise 558 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 10 peşinat verip teslimde yüzde 40, kalanı 24 ay veya 120 ay yüzde 0,98 faizle vade yapılabiliyor. Ayrıca takas da yapabilmek mümkün.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Su depolu ve hidroforlu olan projede, jeneratör ve asansör bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin yer aldığı projede balkon da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Özyeğin Üniversitesi’nin yanında yer alan proje; Çekmeköy metro durağına da çok yakın durumda. Maslak ve Levent’e 15 dakika uzaklıktaki konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 10 dakika mesafede inşa ediliyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi, Nişantepe Mah. Şile Otoyolu üzeri Çekmeköy/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 9 633 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.