Nef Çekmeköy Ormantepe sosyal donatıları

nef cekmekoy ormantepe

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Çekmeköy ilçesinde, Timur Gayrimenkul-Fiba Grubu tarafından yapılan Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi, toplam 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Toplam 409 adet dairenin yer aldığı konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Az katlı mimariyle inşa edilen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 66 metrekare ila 209 metrekare arasında yer alıyor.

Konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki 1+1’ler 488 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 682 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 912 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 tipteki daireler 1 milyon 344 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 1,5+1 tipteki daireler ise 558 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 10 peşinat, teslimde yüzde 40, kalanı 24 ay veya 120 ay yüzde 0,98 faizle vade yapabilme olanağı mevcut. Ayrıca takas imkanı da var.

Nef Çekmeköy Ormantepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede jeneratör ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Balkonlu olan projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Özyeğin Üniversitesi’nin hemen yanında ve merkezi bir konumda yer alan konut projesi; Maslak ve Levent’e 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika mesafede inşa ediliyor.

Toplu taşıma olanaklarına da yakın noktada yer alan proje; Çekmeköy metro durağının yanında bulunuyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe projesi, Nişantepe Mah. Şile Otoyolu üzeri Çekmeköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 9 633