Eston Şehir Koru ödeme planı

Eston Sehir Koru

Polatyol firmasının imzası ile Eston Şehir Koru projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Başakşehir ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Söz konusu olan proje bünyesinde konut tipi olarak daire ve villalara yer veriyor. Bahsi geçen Eston Şehir Koru projesi bunun haricinde ticari üniteler de inşa edecek şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen proje toplamda 44 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Söz konusu olan projede ağırlıklı olarak villa, katlı villa ve beş katlı koru konakları yer alıyor. Ayrıca projede 7-8 katlı koru evleri de bulunuyor. Toplamda bünyesinde bin 90 adet konut barındıran projede 31 adet de ticari konut yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri daire tiplerine göre değişiyor. Eston Şehir Koru projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4,5+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 126 metrekare ile 323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede bulunan konutlar birden fazla konut tipinde olduğu için alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede alıcılara özel avantajlı ödeme planları oluşturulabiliyor. Eston Şehir Koru projesinde yüzde 5 peşinatın ardından ara ödeme ile birlikte 60 ay şirket bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilirsiniz. Projedeki konut peşinatları 55 bin TL’den, konutların taksitleri ise 4 bin 500 TL’den başlıyor.

Konutların 2021 Haziran’da teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 86 16