Vega Hills Atakum sosyal donatıları

vega hills atakum

Samsun’un Atakum ilçesinde, E&A İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Vega Hills Atakum konut projesi, toplam 9 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

16 katlı 2 blokta, toplam 96 konuttan meydana gelen konut projesinde, sadece 4,5+1 tipte konutlar mevcut. Projedeki konutların hepsi, 180 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinin toplamda yüzde 75’i satıldı.

Vega Hills Atakum konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 690 bin TL ila 870 bin TL arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme koşullarının yanı sıra 200 bin TL peşinat ile kalan kısmı aylık 5 bin TL taksitlerle ödeyebilmek mümkün.

Vega Hills Atakum konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede aqua park ve kış bahçesi de mevcut. Proje, zengin sosyal donatılarıyla ilgi görüyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da mevcut. Projede ayrıca bir de barbekü alanı var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Samsun’un en merkezi yerlerinden Atakum ilçesinde hayata geçiriliyor. Vega Hills Atakum konut projesi, Büyükkolpınar Mah. 1246. Cad. No: 66/20A Atakum/Samsun adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0362 230 40 79  numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.