EON Meydan konut tipleri

eon meydan

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Sultanbeyli ilçesinde, EON İnşaat şirketi tarafından inşa edilen EON Meydan konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

220 adet daireden oluşan konut projesinde toplam 4 adet blok yer alıyor. 57 adet de ticari alanın bulunduğu projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar bulunuyor. Projedeki 2+1 daireler net 65 metrekare ile net 75 metrekare arasında, 3+1 daireler ise net 100 metrekare ile net 110 metrekare arasında büyüklüklerde.

Projenin Temmuz 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

EON Meydan konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yüzde 20 peşinat vererek kalan kısım için 12. ve 24. aylarda yapılacak yüzde 20’lik 2 ara ödeme ile kalan kısım için 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Ayrıca yüzde 10 indirimden yararlanabilmek de mümkün.

EON Meydan konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve sosyal tesis bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde teras da mevcut durumda. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Şık ve modern bir tasarımla inşa edilen proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, Sultanbeyli Gişeleri’nin tam olarak karşısında yükseliyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın bir konumda bulunan proje, Hasanpaşa metrosuna sadece 70 metre mesafede.

Atlas AVM’ye de oldukça yakın bir yerde yükselen EON Meydan konut projesi, Hasanpaşa Mah. Rabia Sokak No: 3 Sultanbeyli/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 0216 446 40 45 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.