Forev Modern Eyüp’te yüzde 5 indirim fırsatı

Forev Modern Eyup

İstanbul şehrinin Eyüp ilçesinde Forev Modern Eyüp projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projedeki konutlar isminden de anlaşılacağı gibi Forev Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediliyor. Konutların çalışmalarının ise bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde planlanmış olan proje, bölgede dikkat çekiyor. Forev Modern Eyüp projesi bünyesinde 279 konut barındıracak şekilde alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan konutlar 5 bin 62 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Söz konusu olan proje konumu itibariyle de ilgi görüyor. Forev Modern Eyüp projesi Alibeyköy Mahallesi, Ahu Sokak No:13’te konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen proje Levent ve Maslak’a 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 9.9 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köpsü’ne 12 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 22 kilometre, Taksim’e 11 kilometre, 3. Havalinanı’na ise 32 kilometre mesafede yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar altı farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Forev Modern Eyüp projesinde bulunan konutlar 1+1’den 6+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinde inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 55 metrekare ile 295 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen projede ücretsiz form dolduran alıcılar için yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. Söz konusu olan Forev Modern Eyüp projesinde bu indirimden faydalanmak için “proje ile ilgileniyorum” kısmından ücretsiz form doldurmanız yeterli.

Konutların 2019 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 38 13