Semt Bahçekent teslim tarihi

Semt Bahcekent

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Esenyurt ilçesinde, SurYapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Semt Bahçekent konut projesi, toplam 23 bin 264 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam iki etaptan meydana gelen projede, 669 adet daire ve 26 adet ticari alan yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki konutların büyüklükleri, 72 metrekare ila 233 metrekare arasında bulunuyor.

Projenin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Semt Bahçekent karma projesi ödeme planı

Projedeki 1+1 tipteki daireler 336 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1 tipteki daireler 667 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+1 tipteki daireler ise 919 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yüzde 5 peşinat verip kalan kısım için 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirimden de yararlanabilmek mümkün.

Semt Bahçekent karma projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede market, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, sauna, tam donanımlı spor alanı ve açık yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Konut projesinde market, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Su depolu ve hidroforlu olan projede, jeneratör ve asansör de yer alıyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut. Projede ebeveyn banyosu da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda.

Karma projenin konumu neresi?

Karma proje, oldukça merkezi bir konuma sahip durumda bulunuyor. Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na kolay ulaşılabilir bir yerde.

Semt Bahçekent projesi, Hoşdere Mah. Esenyurt/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 5 787