Sultan 5299 nerede yükseliyor?

sultan 5299

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Kağıthane ilçesinde, ASR Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Sultan 5299 konut projesi, tek blokta toplam 100 adet daireden oluşuyor.

Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut. Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 45 metrekare ila 155 metrekare arasında yer alıyor. Konut projesindeki tek blok, 16 kattan oluşuyor. Konut projesinde bir adet de 550 metrekarelik dükkân mevcut durumda.

Sultan 5299 konut projesi fiyatları

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 389 bin TL ila 480 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde 24 ay sıfır faizle vade yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Sultan 5299 konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, kapalı otopark, fitness merkezi ve toplantı salonu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut. Projede seyir terası da bulunuyor.

Hidroforlu ve jeneratörlü olan projede, yangın merdiveni ve asansör de mevcut. Konut projesi ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Konut projesindeki ortak alanlar, güneşten ve rüzgârdan elde edilen enerji ile aydınlatılıyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla talep görüyor.

Konut projesi nerede?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilen bir noktada inşa ediliyor. Konut projesi metroya 300 metre uzaklıkta, TEM ve E-5 bağlantı yollarının ise yanında konumlanıyor.

Maslak ve Levent’e oldukça yakın bulunan konut projesi; 4. Levent metroya 1 kilometre, Axis AVM’ye 1 kilometre, Vadistanbul’a ise 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Sultan 5299 konut projesi, Sultan Selim Mah. Bayraktar Cad. No: 50 Kağıthane/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Telefon: 0212 278 5299