Afraze Kartal nerede

afraze kartal

Aydınlar İnşaat firmasının imzası ile Afraze Kartal projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Kartal ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje yaşam alanları ve konutları ile adından söz ettirmeyi başarıyor.

Projede bulunan konutlar on yedi katlı bloktan meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Afraze Kartal projesi bünyesinde 135 konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar Cevizli Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan Afraze Kartal projesi Köroğlu Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Afraze Kartal projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Projedeki 2+1 konutlar 114 metrekare ile 167 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen 3+1 konutların büyüklükleri ise 140 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 4+1 konutlar ise 196 metrekare ile 285 metrekare arasında farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri daire tipleri ve konutların tiplerine göre değişiyor. Afraze Kartal projesinde bulunan 2+1 konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutların fiyatları da 980 bin TL’den başlıyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0549 827 46 89