Mayra Sancakkoru’da vade farksız taksit

mayra sancakkoru

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Mayra Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Mayra Sancakkoru konut projesi, toplam 7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi toplam 174 adet konuttan oluşuyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 120 metrekare ila 146 metrekare arasında değişiyor. Projenin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mayra Sancakkoru konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 650 bin TL arasında yer alıyor. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları, 700 bin TL ila 800 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Mayra Sancakkoru konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı bulunuyor.

3 bloktan meydana gelen konut projesinde, su deposu, jeneratör ve asansör var. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede, yerden ısıtma sistemi de mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; Basın Ekspres, TEM Otoyolu, E5 gibi karayollarına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı gibi yerlere oldukça yakın noktada. Bağcılar-Kabataş tramvay hattına 2 metre mesafedeki konut projesi, çeşitli AVM’lere de komşu.

Yeni yapılan 36 bin metrekarelik olimpik spor kompleksinin hemen karşısında yer alan Mayra Sancakkoru konut projesi, Sancaktepe Mah. Fatih Cad. No: 189 34720 Bağcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 3 173 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.