Hezarfen Konutları ödeme seçenekleri

hezarfen konutlari

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy’de, Vefakar Yapı şirketi imzasıyla hayata geçirilen Hezarfen Konutları inşaat projesi, toplam 22 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 420 adet konutun bulunduğu projedeki bütün daireler 3+1 tipte tasarlandı. Projedeki bütün dairelerin büyüklükleri de standart olarak 135 metrekare olacak.

Kooperatif sisteminde inşa edilecek olan konut projesinin Aralık 2022 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. Projenin inşaat çalışmaları ise 2020 yılının temmuzunda başlayacak.

Hezarfen Konutları projesi ödeme planı

Konut projesindeki bütün daireler, 395 bin TL’den alıcıya sunuldu. Projede iki aşamalı ödeme seçenekleri hayata geçirildi. İlk önce arsa hisse bedeli olarak 84 bin 500 liralık bir ücret talep ediliyor ve bu ücret, konut satışı sırasında peşinat olarak sayılarak dairenin kalan fiyatı üzerinden 83 aylık faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Hezarfen Konutları projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi birbirinden zengin sosyal donatı olanakları var.

Asansörü bulunan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda alıcılara sunuluyor. Toplamda 10 adet inşaat bloğundan meydana gelen konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, konumuyla da ilgi görüyor. Proje; Hadımköy Kiptaş konutlarına komşu bir konumda hayata geçiriliyor. İstanbul Havalimanı’na sadece 15 dakika mesafede inşa edilen konut projesi, Kanal İstanbul’a da yakın bir konumda yer alıyor.

Hezarfen Konutları projesi, Hadımköy Mahallesi, Arnavutköy/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0212 495 76 76 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.