Arium Residence teslim tarihi

arium residence

İstanbul’un Eyüp ilçesinde, RMA Group tarafından inşa edilen Arium Residence konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 112 konut ve 12 ticari alandan oluşan konut projesinde, 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 50 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiyor. Projede normal ve dubleks daire seçenekleri var.

Arium Residence konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki fiyatı en düşük daire, 557 bin TL’den satışa sunuldu. Konut projesindeki en yüksek daire fiyatı ise 2 milyon TL olarak alıcıya sunuldu Projede kişiye özel ödeme koşullarından faydalanarak daire sahibi olabilme olanağı mevcut durumda bulunuyor.

Arium Residence konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kamealı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Orman manzaralı olan konut projesinde ayrıca pilates salonu ve çeşitli hobi alanları da var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi geniş ve yeşil peyzaj alanlarıyla da yoğun ilgi görüyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, son derece merkezi bir konumda inşa ediliyor. Toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir konumda hayata geçirilen konut projesi, İstanbul Havalimanı’na giden metro hattının Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Arium Residence konut projesi, Zümrüt Sk., Mimarsinan Mahallesi, 34075 Eyüp/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0538 222 1 222 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.