Iva Deluxe Kağıthane teslim tarihi

İva Deluxe Kağıthane

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Kağıthane ilçesinde, Iva Yapı şirketi tarafından inşa edilen Iva Deluxe Kağıthane konut projesi, 4 bin 337 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 237 adet konutun bulunduğu projede; 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 54 metrekare ila 76 metrekare arasında değişiyor.

Iva Deluxe Kağıthane konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 daireler, 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Konut projesindeki 2+1 daireler ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için 24 ay şirket içi vade farksız taksitlendirme yapabilmek mümkün. Projede ayrıca kişiye özel ve banka kredili ödeme planlarından da yararlanılabiliyor.

Iva Deluxe Kağıthane konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede güvenlik, kapalı otopark, restoran, kafe, parti alanı, çocuk oyun alanı, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu ve açık yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Geniş bir peyzaj alanına sahip olan projede, ebeveyn banyosu ve ankastre beyaz eşyalar da mevcut durumda.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Merkezi bir konumda yükselen proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yer alıyor. Konut projesi, Axis AVM’ye ve Kağıthane Belediyesi’ne sadece yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Konut projesinden metrobüse de rahatlıkla erişilebiliyor.

Iva Deluxe Kağıthane konut projesi, Çağlayan, Ayazma Cad, 34406 Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 7 958 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.