Modern City Bahçelievler konut projesi

Modern City Bahcelievler

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Bahçelievler ilçesinde, Alp Group İnşaat ve Modacity iş ortaklığıyla inşa edilen Modern City Bahçelievler konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Projede 105 adet daire ve 5 adet de ticari ünite mevcut durumda. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Projede ayrıca bahçeli daire seçenekleri de mevcut durumda. Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki konutların büyüklükleri, 104 metrekare ila 231 metrekare arasında değişiyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 629 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 35 peşinat verip kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit yapabilmek de mümkün. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim olanağı mevcut. Ayrıca yüzde 0.99 oranlı 60 aylık kredi kullanımlı ödeme planı da hazırlanabiliyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kameriye gibi birçok sosyal donatı özeliği mevcut.

Jeneratörlü ve asansörlü olan projede, teras ve hobi odası da var. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Merkezi bir konumda yükselen proje, Yenibosna mevkiinde inşa ediliyor. Halkalı-Kirazlı ile İkitelli-Ataköy metro hatlarına yürüme uzaklığında hayata geçirilen proje; CNR Expo Fuar Merkezi, Kuyumcukent, MASKO, İSTOÇ ve İkitelli OSB’ye de komşu.

Konut projesinin çevresinde Arel Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi ve Kültür Üniversitesi gibi çok sayıda eğitim kurumu mevcut.

Modern City Bahçelievler konut projesi, Çobançeşme Mah. Altay Sk. No: 6 Bahçelievler/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 0 212 324 64 44 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.