Kuzey Cadde teslim tarihi

kuzey cadde e1559980187908

İstanbul’un Avrupa yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Başakşehir ilçesinde, TOKİ ile Makro İnşaat iş birliği imzasıyla hayata geçirilen Kuzey Cadde projesi, toplam 10 bin 984 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede toplam 50 adet ticari alan mevcut durumda bulunuyor.

Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki birimler, 50 metrekare ila 1500 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olara tasarlandı.

Kuzey Cadde projesi ödeme seçenekleri

Projedeki birimlerin asgari metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim olanağından faydalanılabilen projede, yüzde 50 peşinat vererek kalan kısım teslimde ödenebiliyor. Projedeki ticari birimlere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek de mümkün.

Projedeki ticari alanlar, açık artırma usulüyle satışa sunuldu. Projeden ticari alan sahibi olmak isteyenler, öncelikle Kuzey Cadde satış ofisinden şartname almak zorunda. TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen projede, alıcılar şartnamede belirtilen tutarı TOKİ teminat hesabına yatırarak şartnamede geçen evrakı tamamlayıp ihaleye katılabilecek.

Kuzey Cadde projesi sosyal donatı özellikleri

Projedeki ticari alanların tümünün girişi, direkt caddeye cepheli olarak tasarlandı. Projede çocuk oyun alanları, restoranlar, alışveriş merkezleri, fitness ve aerobik merkezi ile yürüyüş ve koşu parkuru gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Projenin konumu tam olarak neresi?

Proje, Kuzey Yakası Şehir Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ne çok yakın. Bahçe aynı zamanda, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük botanik parkı olma özelliğine sahip.

Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. Projeden; metro, tramvay, havaray, üniversiteler, 8 ihtisas hastaneli sağlık kent, TEM ve 3. Çevreyolu bağlantı yollarına kolayca varabilmek mümkün.

Kuzey Cadde projesi, Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No: 3 Başakşehir/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Proje ile ilgili detaylı tüm bilgilere 444 61 71 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.