Espada İzmir nerede yükseliyor?

İzmir’in Bornova ilçesinde, Kılıçlar A.Ş. firması tarafından inşa edilen Espada İzmir konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi, ikisi 33, biri 43 katlı 3 kuleden meydana geliyor. Konut projesinde toplam 1100 konut mevcut durumda. Projede bir alışveriş merkezi ve 2 katlı ofis alanı da yer alıyor. Konut projesinde 1+0, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks tiplerde daireler var.

Konut büyüklüklerinin 39 metrekare ila 200 metrekare arasında bulunduğu proje, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Espada İzmir konut projesi ödeme planı

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 265 bin TL ila 1 milyon 865 bin TL arasında yer alıyor. Projede kişiye özel ödeme koşullarından faydalanıp konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Espada İzmir konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, AVM, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Su depolu ve hidroforlu olan konut projesinde, asansör ve jeneratör bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut. Ebeveyn banyolu ve balkonlu olan projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda. Projede yük asansörü ve paratoner de var.

Konut projesinin konumu neresi?

Oldukça merkezi bir konumda yükselen konut projesi, Yeşilova-Altındağ bölgesindeki otoyol bağlantı noktasına 2 dakika, Bornova ve Bayraklı merkeze ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje, yeni yapılan İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate düşürecek olan otoyol bağlantısına da oldukça yakın bir noktada.

Espada İzmir konut projesi, Kamil Tunca Bulvarı No: 90 Bornova/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0850 622 33 90 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.