Olcay Point Residence nerede

olcay point residence

İstanbul şehrine bağlı Esenyurt ilçesinde Olcay Point Residence projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu proje isminden de anlaşılacağı gibi Olcaylar Group İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Bu sayede alıcı yelpazesini genişleten Olcay Point Residence projesi bölgedeki daire ihtiyacının haricinde dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan proje toplamda 7 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor.

Bahsi geçen proje yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje 33 katlı olarak inşa ediliyor. Proje kapsamında 269 adet daire 15 adet de ticari konut yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar merkezi lokasyonu ile de dikkat çekiyor. Söz konusu proje Yeşilkent Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Olcay Point Residence projesinde yer alan konutlar No: 1945’te inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir vaziyette planlanmış durumda. Olcay Point Residence projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinden meydana geliyor. Söz konusu projedeki konutların büyüklükleri ise 64 metrekareden başlıyor. En büyük konut 234 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projedeki donatılar neler?

Konut sahipleri için proje kapsamında birçok özellik de yaşama kazandırılıyor. Olcay Point Residence projesi bünyesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı gibi sosyal aktivite alanları barındıracak şekilde tasarlandı.

Projenin alıcılarına 2020 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 601 01 01