Forev Modern Eyüp sosyal donatıları

Forev Modern Eyup

İsminden de anlaşılacağı gibi Forev Yapı imzası ile Forev Modern Eyüp projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. Yıl sonunda teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Proje kapsamında alıcılar için dairelerin yanı sıra ticari konutlar da inşa ediliyor. Bu kapsamda bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje, bölgede bulunan daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da cevap verecek nitelikte yaşama kazandırılıyor. Forev Modern Eyüp projesi toplamda 5 bin 62 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 279 adet konut barındıracak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Forev Modern Eyüp projesinde bulunan konutlar Alibeyköy Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Lokasyonu ile de dikkat çeken proje Ahu Sokak No:13’te yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar altı farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen daire ve dükkanların büyüklükleri de konut tiplerine göre farklılık gösterecek vaziyette hayata geçiriliyor. Forev Modern Eyüp projesinde konutlar 1+1’den 6+1’e kadar değişen daire tiplerinde inşa edilmekte. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 55 metrekareden başlıyor. En büyük konut 295 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları 300 bin TL’den başlıyor. En yüksek fiyatlı konutun ücreti 1 milyon 450 bin TL olacak şekilde fiyatlandırıldı.

Projede bulunan sosyal donatılar nelerdir?

Site sakinleri için kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, süs havuzu, basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları inşa ediliyor. Aynı zamanda proje kapsamında sosyal tesis de bulunuyor.

Ayrıca projede kapalı otopark ve kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Konutların 2019 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 38 13