Trabzon 1461 Teras Evleri nerede yükseliyor?

trabzon 1461 teras evleri

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, Bausal İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Trabzon 1461 Teras Evleri konut projesi, toplam 52 adet daireden meydana geliyor.

Toplam 3 adet konut bloğundan oluşan proje, 4 bin 41 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 220 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinde sadece 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 155 metrekare ila 162 metrekare arasında değişiyor.

Trabzon 1461 Teras Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Satılık 20 adet konutun bulunduğu projedeki dairelerin fiyatları, 320 bin TL ila 450 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak daire sahibi olabilmek mümkün.

Trabzon 1461 Teras Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde, birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede alışveriş merkezi, çocuk parkı, güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve genişçe yeşil peyzaj alanı bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde kapıcı hizmeti de var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesinde jakuzi ve balkon da bulunuyor. Projede ayrıca intercom sistemi de mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi sosyal donatılarıyla olduğu kadar konumuyla da yoğun ilgi görüyor. Deniz manzaralı olan konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor.

Konut projesi, şehir merkezine, caddeye, havalimanına ve toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada yer alıyor. Proje Karadeniz Teknik Üniversitesi Kampüsü’ne 400 metre, Trabzon Uluslararası Havalimanı’na 1800 metre, Forum Alışveriş Merkezi’ne ise sadece 1350 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Konut projesi aynı zamanda hastanelere de yakın bir konumda bulunuyor.

Trabzon 1461 Teras Evleri konut projesi, 2 Nolu Bostancı Ortahisar/ Trabzon adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 850 549 16 88 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.