Mia Koru Torbalı fiyat bilgileri

mia koru torbali

İzmir’in Torbalı ilçesinde, Koç İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Mia Koru Torbalı konut projesi, toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

2 etapta toplam 330 adet daireden oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konut seçenekleri mevcut. Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 75 metrekare ila 220 metrekare arasında değişiyor. Projede ilk etabın çalışmalarına başlanmış durumda.

Mia Koru Torbalı konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1’ler 252 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 455 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1’ler ise 564 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Konut projesinde peşin alımlarda yüzde 15, banka kredili alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yüzde 20 peşinat verip kalan kısım için banka kredisi kullanabilmek de mümkün durumda. Ayrıca büyük daireler için geçerli yüzde 50 peşinat ile kalan kısmı teslimde ödeme imkanından da yararlanılabiliyor.

Mia Koru Torbalı konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Asansörü bulunan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak da merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesinde geniş ve yeşil peyzaj alanları mevcut.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir konumda yükselen konut projesi, İzban hattına da yürüme uzaklığında inşa ediliyor.

Mia Koru Torbalı konut projesi, Arslanlar Mahallesi, 35860 Torbalı/İzmir adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0232 220 47 48 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda.