İnci Konakları nerede

inci konaklari

Baybir Proje ve Hasan Kulu Orman yapımcı firmalarının imzası ile İnci Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Konya ilinin Meram ilçesinde inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızı ile devam edilen projede yer alan konutların önümüzdeki yıl alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da inşa ediliyor. Bahsi geçen proje bu yönüyle bölgedeki yalnızca daire ihtiyacına değil, buna ek olarak dükkan ihtiyacına da yanıt verecek, bölgedeki ihtiyacı karşılayacak şekilde yaşama kazandırılıyor. Proje, toplamda 34 bin 857 metrekarelik arsa alanında inşa edilmekte.

Toplamda sekiz bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alacak olan konut sayısı 368 olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan daire ve dükkanlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen konutlar birçok açıdan alıcıların ilgisini çekse de lokasyonu ile de ilgi görüyor. İnci Konakları projesinde bulunan daire ve dükkanlar Ladikli Mahallesi Gazze Caddesi No:49’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan daireler dört farklı konut tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de bu kapsamda değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. İnci Konakları projesinde yer alan konutlar 2+1,’den 5+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan daire ve dükkanların büyüklükleri ise 88 metrekareden 196 metrekareye kadar değişiklik gösterecek şekilde alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen büyüklükler konutların net büyüklükleri.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan daire ve dükkanların fiyatları konut tiplerine, büyüklüklerine göre değişiyor. İnci Konakları projesinde en düşük konut fiyatı 345 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların en yüksek fiyatı 860 bin TL olarak belirlendi.

Konutların Haziran 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 22 91