Trademark Studio 2 nerede yükseliyor?

trademark studio 2

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Adnan Kılıçoğlu İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Trademark Studio 2 konut projesi, toplam 173 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 50 metrekare büyüklüğe sahip, 2+1 tipteki daireler ise 98 metrekare büyüklükte.

Büyüklükleri 30 metrekare ila 300 metrekare arasında değişen 15 dükkânı da bünyesinde bulunduran konut projesinin Şubat 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Trademark Studio 2 projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 200 bin TL olarak belirlendi. Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından istifade ederek konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor. Projede inşaat firması bünyesinde taksit yapabilme şansı da mevcut. Konut projesinde şu an için satılık 93 adet daire yer bulunuyor.

Trademark Studio 2 konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinde yer alan site özellikleri

Konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuklar için oyun parkı, kafe, sinema odası, açık hava sineması, masa tenisi, kahve terası, ders çalışma odası, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Intercom sisteminin bulunduğu asansörlü konut projesinde, bir de çamaşır odası mevcut. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada konumlanan konut projesi; Anadolu Caddesi’ne 300 metre, İzban’a 500 metre, İzmir Atatürk Organize Sanayi Sitesi’ne 600 metre, Ege Sanayi Sitesi’ne 1.2 kilometre, İzmir Çevreyolu’na 1.2 kilometre, Çiğli Devlet Hastanesi’ne 1.3 kilometre ve Çiğli Hava Üssü’ne ise yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Trademark Studio 2 konut projesi, Balatçık Mah. 8788/1 Sok. No: 1 Balatçık/Çiğli adresinde bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 42 41 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.