Sinpaş Yalı Vadi Evleri’nde ön talep başladı

sinpas yali vadi2

Ankara ilinin Çankaya ilçesinde Sinpaş Yalı Vadi Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Sinpaş firmasının güvencesi ile inşa ediliyor. Büyük ilgi gören Marina Ankara projesinin yanında yaşama kazandırılacak olan projede lansman fırsatları ile birlikte ön talep dönemi başlamış durumda.

Ön satışa çıkan konutlar, sınırlı sayıda ünitelerden meydana geliyor. Marina Ankara projesi de, toplamda 130 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Modern mimarisi ile göz dolduran proje bünyesinde 2 bin 590 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Sinpaş Yalı Vadi Evleri projesinde yer alan konutlar iki konut bloğundan meydana geliyor. Proje, bünyesinde 122 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış vaziyette. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede yalnızca 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Daire özelliklerinde ise geniş balkonlu ferah evler göz alıyor.

Marina Ankara projesinde yer alan konutlar ise sekiz farklı daire tipinden meydana geliyor. Elbette büyüklükleri de buna göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 7,5+1 daire tiplerinden oluşuyor. Projede konut büyüklükleri 81 metrekareden başlıyor. Bahsi geçen konutlardan en büyük olanlar ise 450 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan dairelerin lansman özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutların sınırlı sayıdaki üniteleri ile ön satışa çıktığını belirtmiştik. Bu kapsamda da lansman fırsatları alıcılara sunuluyor. Sinpaş Yalı Vadi Evleri projesinde yer alan konutlara avantajlı fiyatları ile sahip olmak isterseniz, lansman fiyatları ile daha ucuza konforlu bir yaşamın kapılarını aralamanız mümkün.

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Böylece, projede yer alan konutların çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz telefon: 444 1974