Hava Kent Taşoluk nerede yükseliyor?

hava kent tasoluk

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Arnavutköy ilçesine bağlı Taşoluk mevkiinde S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Taşoluk konut projesi, toplamda 144 adet daireden meydana geliyor.

4 adet konut bloğundan oluşan projede, 1+1 ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda. Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesinde dubleks daireler de bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 53 metrekare ila 125 metrekare arasında. Konut projesi, toplam 14 bin 500 metrekare arsa inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Hava Kent Taşoluk projesi ödeme planı

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 450 bin TL ila 500 bin TL arasında bulunuyor. Konut projesinde nakit ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor.

Açık otopark, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, güvenlik, kameralı güvenlik ve basketbol sahası gibi çok sayıda sosyal donatının yer aldığı konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 60’ı ise yeşil alanlardan meydana geliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen Hava Kent Taşoluk konut projesi, İstanbul Havalimanı’nın açılmasıyla birlikte meydana gelen konut talebini karşılamak için hayata geçirilen projelerden biri.

Hava yolu çalışanlarının kurduğu S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, 2016 yılının son çeyreğinde resmiyet kazandı. Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatifçilik ve kooperatiflerle ilgili olumsuz algının kırılabilmesi için konut yapılma sürecindeki tüm işlemleri şeffaflık çizgisinde yürüttüklerini söyledi. Üyeler ile sürekli irtibat hâlinde olduklarını dile getiren Yavuz, onları tüm gelişmelerden haberdar ettiklerini anlattı. Ekip ruhlarının çok güçlü olduğunu vurgulayan Yavuz, yola çıkış amaçlarının kaliteli ve uygun fiyatlı konut üretmek olduğunu ifade etti.

İstanbul Havalimanı’na yalnızca 7 kilometre mesafede konumlanan Hava Kent Taşoluk konut projesi, Taşoluk Mah. 34283 Arnavutköy/İstanbul adresinde bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0 212 924 40 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.