Passage Bornova fiyat bilgisi

passage bornova

İzmir’in en merkezi ilçelerinden biri olan Bornova ilçesinde, tek blokta 125 adet daire ve 17 adet ticari üniteden meydana gelen Passage Bornova konut projesi, CTC inşaat fiması imzasıyla hayata geçiriliyor.

Konut projesinde 1+0 tipte, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda. Projedeki 1+0 daireler 24 metrekare, 1+1 tipteki daireler 38 metrekare, 2+1 tipteki daireler 55 metrekare ve 1+1 tipteki loft daireler ise 70 metrekareden oluşuyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Konut projesindeki ticari üniteler ise bloğun alt tarafında yer alıyor. Proje, merkezi bir noktada yer alması nedeniyle tercih ediliyor.

Passage Bornova projesi ödeme planı

Şimdiden yüzde 60’ı satılan konut projesindeki 1+0 daireler 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 1+1’ler 380 bin TL ila 600 bin TL arasında fiyatlarla, 2+1’ler ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Daireler için peşin ödeme yapılan konut projesinde satılık 20 adet daire yer alıyor.

Passage Bornova konut projesinde; kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği projede, dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir konumda yükselmesiyle dikkat çekiyor. Konut projesi; Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yaklaşık 30 metre, Bölge Metro Durağı’na 150 metre, çevre yoluna 200 metre, Forum Bornova ile Ikea gibi alışveriş merkezlerine 350 metre, Ege Üniversitesi’ne 400 metre, Bahçeşehir Koleji’ne ise sadece 750 metre mesafede bulunuyor. Yaşar Üniversitesi’ne yakın olan konut projesi, özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Passage Bornova konut projesi, Sanayi Cad. Kazım Dirik Mah. Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün bilgilere 0232 368 26 26 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.