Alpiş Hünkar Konakları nerede yükseliyor

alpis hunkar konaklari

Alpiş İnşaat imzası ile Alpiş Hünkar Konakları projesi hayata geçiriliyor. Teslimlerine birkaç ay kalan proje Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yükseliyor.

Konut bloğu olarak inşa edilmekte olan proje, modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Üç bloktan meydana gelen proje toplamda 5 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede bulunan konut blokları beş katlı olacak şekilde planlandı. Alpiş Hünkar Konakları projesi bünyesinde 30 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede bulunan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Odunluk Mahallesi, 712. Sokak, No:5’te konumlandırılmış durumda. Lokasyonu itibariyle dikkat çeken Alpiş Hünkar Konakları projesi Hüdavendigar Kent Parkı’nın karşısında inşa ediliyor. Proje, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, hastaneler, Helitaksi ve Atatürk Kent Ormanı gibi Bursa ilinin önemli noktalarına birkaç dakikalık mesafede yer alıyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Alpiş Hünkar Konakları projesinde yer alan konutlar üç farklı tipte inşa ediliyor. Projede bulunan konutlar 5,5+1, 6+1 ve 4,5+1 olarak tasarlanmış durumda. Projede inşa edilmekte olan 4,5+1 konutlar 267 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen 5,5+1 konutlar da 415 metrekare büyüklüğe sahip olacak, bu konutlar bahçe dubleks olarak inşa ediliyor. 6+1 tipteki konutlar da 457 metrekare büyüklükte yaşama kazandırılıyor, bu tipteki konutlar ise çatı dubleks olarak inşa edilmekte.

Alpiş Hünkar Konakları projesinde yer alan konutların ödeme planları nedir?

Projede peşin ödemelerde yüzde 15 oranında bir indirim konut alıcılarına sağlanıyor. Projede yer alan konutlar banka kredisine uygun olarak inşa ediliyor. Ayrıca yüzde 50 peşinatın ardından teslim tarihine kadar vadelendirme fırsatı sunulmakta.

Site sakinleri için sauna, Türk hamamı, fitness merkezi gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında kapalı otopark, kameralı güvenlik ve güvenlik gibi donatılar da yaşama kazandırılıyor.

Konutların alıcılarına 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 6 757