Yükselenpark Nilüfer ödeme planı

yukselenpark nilufer

Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde Yükselenpark Nilüfer projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Akyükselen İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan proje, Cumhuriyet Mahallesi, Kırkpınar Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Proje, toplamda dört bloktan meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje, 138 daireden meydana geliyor. Yükselenpark Nilüfer projesi bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar dört farklı tipte yaşama kazandırılıyor. İlk olarak daireler 3+1 normal olarak inşa ediliyor. Ayrıca, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks seçenekleri de konut alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan 2+1 konutlar 139 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen konutlardan 3+1 tiptekiler ise 147 metrekare büyüklüğe sahip olarak alıcılarına sunuluyor. Yükselenpark Nilüfer projesinde bulunan 4+1 konutlar da 274 metrekare büyüklüğe sahip oluyor.

Projenin ödeme seçenekleri neler?

Projeden konut sahibi olmak isteyen alıcı ve yatırımcılar için vade imkanı mevcut. Bu sayede, firma bünyesinde vadelendirme yapabilirsiniz. Yüzde 25 peşinatın ardından 60 aya kadar vade ile konut ücretini ödeyebilirsiniz.

Yükselenpark Nilüfer projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan 2+1 konutlar 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Yükselenpark Nilüfer projesinde yer alan 3+1 konutlar ise 420 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları da 790 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Site sakinleri için çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Ayrıca projede güvenlik, kapalı otopark, kameralı güvenlik gibi donatılar da mevcut. Projede yer alan daireler akıllı ev sistemleri ile inşa ediliyor.

Projede bulunan konutların çalışmalarının 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması ve ardından alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 86 16