Kaşüstü Homes Yomra’da yükseliyor

kasustu homes

Trabzon’un Yomra ilçesinde, Kaşüstü Mahallesi’nde 6 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde Yaylı Grup İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kaşüstü Homes projesi, toplam 102 adet daireden meydana geliyor.

6 katlı 5 adet konut blokları olarak tasarlanan projenin Aralık 2019 tarihinde inşasının tamamlanarak daire sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. Sadece 3+1 tipte dairelerin yer aldığı projedeki konutların büyüklükleri, 153 metrekareden başlıyor. Projede az sayıda da olsa 1+1 ve 2+1 dairelere yer verilmektedir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği projedeki en düşük konut fiyatı 250 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Kaba inşaatı tamamlanan projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün oluyor.

Asansör ve jeneratörün de yer aldığı projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen ve eşsiz dağ, deniz manzarasına sahip projede, yüzme havuzu ile açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Trabzon şehir merkezine, Trabzon havaalanına, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne ve bir çok alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alan Kaşüstü Homes Evleri projesi, Kaşüstü Mahallesi, Yomra / Trabzon adresinde yer alıyor.

Telefon: 0 542 821 24 58