Emlak Konut’un 2019 planı hazır

Emlak Konut

2023 yılı hedefleri doğrultusunda 250 bin bağımsız bölüm hedefine doğru ilerleyen Emlak Konut GYO, yıl bitmeden yeni ihalelerini yapmaya hazırlanıyor.

Şirket, 2019 yılında da yatırımlarına hedefleri doğrultusunda devam edecek. 2023 yılı hedefleri doğrultusunda 250 bin bağımsız bölüm hedefine doğru ilerleyen Emlak Konut GYO, yıl bitmeden yeni ihalelerini yaparak; 2019’da da yatırımlarına devam edecek.

Şirketin yaptığı analizler ve ekonomik konjonktüre göre ihale süreçlerini planladığını hatırlatan Gedikli, “Bu doğrultuda 2018 yılı bitmeden 13 Aralık tarihinde daha önce ertelediğimiz Ankara Saraçoğlu mahallesi ihalesi yapılacaktır.

2019’da da yeni ihaleler gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Önümüzdeki dönemde gerek ekonomik gerekse iş dünyası anlamında daha da istikrarlı ve tahmin edilebilir bir sürecin başlayacağını öngörmekteyiz. Alınan önlemlerin iyileştirici etkisi 2019 yılında kendisini daha da hissettirecektir. Buna bağlı olarak gayrimenkul sektörü de uzun yıllardır olduğu gibi yatırımlarına hız kesmeden devam edecektir” dedi.