HEP Grand Homes’ta ayrıcalıklı fırsatlar

1533018840 hepistanbul 5

HEP İstanbul, Tekfen Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Konforlu ve çevre dostu bir yaşam konseptini benimseyen ve konum ile ulaşım açısından bölgenin en iyi konumunda hayata geçirilen HEP Grand Homes’da yaşam, tüm avantajları ile devam etmekte.

HEP İstanbul’un HEP Grand Homes projesi, kişiye özel ödeme fırsatları ve proje içerisindeki sosyal donatıları ile alıcılarına konforlu bir yaşam sunuyor.

Projede, açık ve kapalı havuz, tenis kortu, basketbol sahası, sauna, masaj ve fitness salonu gibi hem yaz hem de kış kullanılabilecek sosyal aktivite alanları mevcut. Çevre dostu mimarisiyle ilgi çeken HEP Grand Homes alıcılarına en fazla 4 katlı, bahçeli veya teraslı daireler sunuyor.

‘Hem Yazlık, Hem Kışlık’ kampanyası ve esnek ödeme planları ile alıcıları için kişiye özel imkanlar sunan HEP Grand Homes’dan ev sahibi olmak isteyenler 100 bin TL peşinat vererek 60 ay vadede hemen yeni hayatlarına başlayabilirler. HEP İstanbul’da ise bu fırsat 50 bin TL peşinat ile 60 ay vade imkanı olarak sunuluyor.

Telefon: 0 212 351 91 81