Metrolife Sancaktepe’de yüzde 10 indirim

Metrolife Sancaktepe

İstanbul’un Anadolu Yakasının sürekli değer kazanan Sancaktepe ilçesinde inşa edilen proje Metrolife Sancaktepe ismini alıyor. Sinpaş GYO tarafından yaşama kazandırılan ve 10 bin metrekarelik alış-veriş sahasından oluşan proje, trafik bunalımından uzak ve bulunduğunuz yerde her istediğinizi bulabileceğiniz bir ortam sunuyor.

Modern yapısıyla, doğayı yansıtan özellikleri ile, ferah terası ve bahçeli evleri. Sağlıklı kalma imkanı sunan; çeşitli spor etkinlikleri olan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları. Sosyal alanlara da hitap ediyor olması büyük şans; alış-veriş sahasındaki çeşitli mağazaları, çocukların dolu dolu ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak korupark ve saha alanları; şehrin merkezinde modern yaşamla, yeşil alanları ve doğayı birleştiren mimari tasarımı olan bir proje.

Metrolife projesi; 1+1 ile 4+1 arası karma konutlardan oluşuyor, içerisinde toplam 544 adet konut bulunduruyor. Dairelerin genişliği 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Dairelerin fiyat aralığı 366 bin TL ile 1 milyon 388 bin TL arası değişiyor.

Projede şirket içi kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor, yüzde 10 indirim ve yüzde 20 peşin indirimi ile toplamda yüzde 30’a varan indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca konutun tamamına da banka kredisi kullanılabiliyor.

2019’un Aralık ayında teslim edilmesi planlanan proje metroya çok yakın. Belediye binasına ve yakında açılacak donanımlı hastahaneye yakınlığıyla dikkat çekiyor ve konut alacaklarına da değerine değer katacağını hatırlatıyor.

Telefon: 444 1 440