Fairfield Pond’un değeri 248 milyon Dolar

Fairfield Pond

“Dünyanın en pahalı 10 evi” listesinin daimi müdavimi Fairfield Pond, sıra dışı büyüklüğü, görkemli güzelliği ve sunduğu ayrıcalıklı yaşamla karşınızda!

Gelin hikayemizi anlatmaya önce bir soruyla başlayalım. Ira Rennert ismini hiç duydunuz mu? Eğer cevabınız hayırsa, bu yazıyı okuduktan sonra bu ismi bir daha unutmayacağınıza bahse gireriz. Ira Rennert, Amerikalı ünlü bir yatırımcı ve iş adamı. Ama onu en özel kılan nokta ise dünyanın en büyük ve en pahalı evlerinden Fairfield Pond’un sahibi olması.

29 Yatak Odası, 39 Banyo

Rönesans mimarisinden ilham alınarak tasarlanan malikanenin içinde 29 yatak odası, 39 banyo, basketbol sahası, tenis kortları, bowling salonu, tiyatro, hatta ve hatta rüzgar enerjisi üretim sistemi bile yer alıyor. Bazen insan zihni bir konuyu daha iyi anlamak ve gözünde canlandırabilmek için örneklere ihtiyaç duyar. Fairfield Pond’u daha yakından tanımak için bu yoldan yararlanabiliriz.

Mesela malikenin içindeki 164 koltuklu tiyatro o kadar büyük ki, burada ünlü Broadway prodüksiyonları rahatlıkla sergilenebilir. Ya da “saray yavrusu” benzetmesini hak eden bu yapının içindeki garaj o kadar devasa ki içine tamı tamına 100 araç sığabilir.

Malikanenin Değeri 248 Milyon Dolar

Devasa bir araziye inşa edilen Fairfield Pond’un içinde sadece yaşam alanları yok. Aynı zamanda oyun evi, havuz keyfine eşlik eden dinlenme evleri ve malikanede sürekli olarak çalışan hizmetlilerin evleri de mevcut. Ira Rennert’in sahip olduğu gücün ve zenginliğin yeryüzündeki yansıması olan bu eşsiz yapı, inşa edildiği yıldan beri katlanarak değerlendi. Bugün Hamptons’da yer alan deneyimli emlakçılar, Fairfield Pond’un değerinin yaklaşık 248 milyon dolar olduğunu belirtiyor.

Bir insanın yaşamda ihtiyacı olan, hatta olmayan her şeyi tek bir lokasyonda buluşturan bu lüks malikanede Ira Rennert ailesiyle birlikte yaşıyor. Dünyanın geri kalanı ise bu muhteşem malikanenin fotoğraflarına bakarak renkli hayaller kurmaya devam ediyor.