Ege-Koop’dan Ankara’ya Smyrna Evleri

SMYRNA EVLERİ İLE İZMİR HAVASI ANKARA'YA TAŞINACAKEge-Koop tarafından Ankara Eskişehir yolu üzerinde hayata geçirilecek olan Ankara Smyrna Evleri projesi toplam 640 konuttan meydana gelecek.

Çankaya Üniversitesi kampüsüne 2 kilometre, Başkent Üniversitesine 11 kilometre mesafede bulunan Smyrna Evleri projesinde binalar 6, 15 ve 17 katlı olarak planlandı. 213 metrekare ile 289 metrekare arasında değişen 4+1 dubleks daireler, 144 metrekare ile 201 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 daireler seçeneklerinden meydana gelen Smyrna Evleri projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spor alanları, çocuk oyun alanı ve ticari alanlar bulunuyor.

Ege-Koop’un Ankara’da gerçekleştireceği ‘Smyrna Evleri’ projesi, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan tarafından EGEM Platformu dernek başkanlarına paylaşıldı.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ankara’da Egem Platformu başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, SMYRNA Evleri projesi hakkında detaylı bilgi sunan Hüseyin Aslan, 640 konut olarak planlanan projenin içerisinde “İzmir’deki Kordonu’’ anımsatacak gölet, yeşil alanlar, fitness salonu, spor alanları, havuz ile çocuk oyun alanı ve ticari alanın yer almasını düşündüklerini söyledi.

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu ise, Ege-Koop’un İzmir’deki projelerinin hepsini bildiklerini ve İzmir’de modern şehirler, nefes alınabilir ortamlar oluşturmak konusunda ne kadar profesyonel olduklarını gördüğünden Ankara’da da SMYRNA Projesinin başarılı olacağına inandıklarını vurguladı.

Ankara’daki projelerde ihmal edilen yeşil alanın bu projede büyük ölçüde yer alması nedeniyle Ege’nin de Ege-Koop’un da farkını ortaya koyacağını ifade eden Aksu, “İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği olarak İzmirli bir kuruluşun Ankara’da bu kadar büyük bir projeye imza atarken İzmirli ve Egeli hemşehrilerini ilk sırada tutmasından ötürü Sayın Hüseyin Aslan’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi