Mina Towers teslim tarihi

Başaran Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen Mina Towers projesi, sadece konut projesi değil, yeni bir yaşam biçimi şeklinde lanse ediliyor.

26 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mina Towers projesi 25 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Mimari tasarımı Eren Talu imzasını taşıyan projenin reklam yüzü Yolanthe Cabau.

1+0 ile 5,5+1 arasında değişen farklı yaşam alternatiflerinin bulunduğu rezidanslarla Anadolu Yakası, Adalar ve tarihi yarımadanın eşsiz manzarasını sizlerle buluşturuyor. Genişliğin ve ferahlığın ön planda olduğu daireler size özel bir yaşam deneyimi.

Köprülere, havaalanlarına, Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesi’ne kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, hayatın en önemli değeri zamanı en verimli şekilde kullanmanızı sağlıyor. Cafe & restoranları, seçkin markaların yer aldığı çarşı alanı ile ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir yaşam sizi bekliyor.

Mina Towers projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, SPA merkezi ve çocuk oyun alanları ile geleceğin yaşam stilini sunuyor. Başaran Holding imzasıyla inşa edilen Mina Towers, sadece konut projesi değil yeni bir yaşam biçimi vaat ediyor.

Mina Towers ne zaman teslim edilecek?

1,500 daireden meydana gelen Mina Towers, Fikirtepe’de hayata geçiriliyor. 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Mina Towers projesinde teslimler 2018 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması bekleniyor.