Resim İstanbul Orman’da 230 bin TL’ye

Resim Istanbul OrmanOrtadoğu Grup tarafından İstanbul’un oksijen oranı en yüksek bölgesi Aydos Ormanı’nın hemen yanında inşa edilen  Resim İstanbul Orman’da ev almayı kolaylaştıran yeni yıl kampanyası kapsamında 1+1 dairelerin peşin fiyatı 230 bin liradan başlıyor.

Ortadoğu Grup’un Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul Orman projesi Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ediliyor. Resim İstanbul Orman’ın ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında konut alıcısına cazip fiyatlar, avantajlı ödeme planları ve sürpriz indirimler sunuluyor.

81 bin 433 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Resim İstanbul Evleri’nde 1+1 dairelerin peşin satış fiyatının 230 bin liradan, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 357 bin liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 485 bin liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatı ise 798 bin liradan başlıyor.

Yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, Tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk Oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Resim İstanbul’da yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.