Mika Küçükyalı’da son daireler

Şehrin merkezi noktalarında hayata geçirdiği butik konut projeleriyle adından söz ettiren Mika’nın son projesi için tercihi Küçükyalı oldu. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire alternatiflerini bulabileceğiniz Mika Küçükyalı Projesi’nde herkesin ihtiyacına cevap verebilecek bir daire mutlaka var.

Mika, merkezi lokasyonlarda hayata geçirdiği seçkin projelerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un gözde semtlerinden Küçükyalı’da Kadıköy-Kartal metrosu Küçükyalı istasyonuna 2 dakika uzaklıktaki proje, sahile ve Minibüs Caddesi’ne ise sadece yürüme mesafesinde.

Mika, Boğaziçi Üniversitesi’nden getirdiği mühendislik vizyonu ve titiz imalat süreci ile daha önceki projelerinde olduğu gibi Mika Küçükyalı ile rakipleri arasından sıyrılıyor. Depreme dayanıklı dizaynı ve üniversite onaylı statik projesinin yanında her daireye özel bireysel ısıtma soğutma sistemlerinden yüksek kalitedeki ankastre beyaz eşyaya kadar her detayın düşünüldüğü ve teknolojik alt yapı ile donatılmış Mika Küçükyalı, firmanın tüm projelerinde olduğu gibi kusursuz bir titizlik ve profesyonelliği yansıtıyor.

2014 yılında tamamlanması planlanan Mika Küçükyalı’da dairelerin yarısı şimdiden sahiplerini buldu. Öncelikle sağlığınıza ardından rahatınıza ve beğeninize hitap eden yeni konutlarıyla sizleri bekleyen Mika, güvenli ve konforlu bir yaşam alanı arayanların yanı sıra cazip bir yatırım olanağı arayanlar için de ve kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor.