Asfor Kartal’da talep süreci başladı

Asfor Kartal

Asfor Kartal projesinde satışların büyük bir hızla sürdüğünü söyleyen Avva İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet AYDIN, özellikle daire net ölçülerindeki fark nedeniyle yoğun talep aldıklarını belirtti.

Avva İnşaat tarafından Kartal’da yükselen Asfor Kartal projesinin satışları devam ediyor. Asfor Kartal, Metro ve Havalimanına yakınlığıyla ulaşımda yatırımcısına kolaylık sağlıyor.

İki tip 1+1 daire seçeneğiyle satışa sunulan projenin, özellikle balkonlu daire tipleri daha çok ilgi görüyor. Yoğun talep gören 1+1 dairelerin büyüklüğü 77 metrekare ve 85 metrekare olmak üzere 2 şekilde inşa ediliyor. Dairelerin fiyatları ise, büyüklüğüne ve katına göre 366 bin TL ile 440 bin TL olarak belirlendi.
Daire seçimi yaparken taban-tavan yüksekliği ve daire net ölçüsünün önemli olduğunu anlatan Mehmet AYDIN, “Hanımlar artık daha ferah bir yaşam için evlerinin yüksek tavanlı olmasını ve daire içi büyüklüğün kolay ideal olmasını istiyor. Biz de zaten konut tiplerini belirlerken bu ve buna benzer bir çok detaya önem verdik ve Asfor Kartal’ı buna göre projelendirdik” dedi.

Projenin kara, hava ve deniz yoluyla her yere yakın mesafede olmasının büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Aydın, projenin E-5 Karayolu’na ve Kartal Metro İstasyonu’na 10 dakika uzaklıkta yer aldığını bildirdi. İDO Pendik Yalova iskelelerine ve Pendik Marina’ya 10 dakikada gidilebileceğini anlatan Aydın, “Asfor Kartal, Kartal Metro İstasyonuna ve TEM Otoyolu’na 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 14 dakika mesafede bulunuyor” diye konuştu.

Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan Asfor Kartal, 25 katlı tek bloktan oluşuyor. Toplam 77 konut ve 1 dükkan’ın yer aldığı projede kapalı alanda kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark yer alıyor