Sinpaş Holding, 9-10 Aralık’ta basın için gezi düzenliyor

Ankara’da Sinpaş Holding tarafından inşa edilen Sinpaş Altınoran Çanaya ve İncek Life projelerinin tanıtımı için ve yeni hedeflerin paylaşımı konusunda 9-10 Aralık’ta basın gezisi gerçekleştirilecek.
40 yılını bulan engin bir deneyim ile kalite ve güvenilirlik sunan Sinpaş Holding, gayrimenkul konusunda Ankara’da geliştirdiği projeler sayesinde Başkentte konut kültürü ve sosyal yaşam için yeni bir dönem başlatıyor.

Sinpaş Yapı ile geliştirilen Altınoran, Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi olurken, İncek Life ise Sinpaş GYO’nun yeşilin ve mavinin dengesinde sağladığı doğal yaşam konsepti projesi görülüyor. Altınoran projesi halen sürdürülürken, İncek Life bu yıl Eylül ayında başlayan yaşam ile avantaj sağlıyor. Bu iki farklı projenin bizzat yerinde görülmesi için Sinpaş Holding, 9-10 Aralık tarihlerinde basın gezisi ile başkentteki çalışmalarını ve yeni hedeflerini paylaşmak için hazırlık gerçekleştiriyor.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ile birlikte Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer katılımı ile sağlanacak gezi programında, Sinpaş Holding Ankara projeleri için gezi düzenlenecek.