Panaroma Life Sarıyer’de 280 bin TL’ye

Panaroma LifeSenatör Gayrimenkul tarafından İstanbul Sarıyer’de inşa edilen ve Koç Üniversitesi’ne komşu olan Panaroma Life’ta 4 ay sonra yaşam başlıyor.

Panaroma Life Sarıyer projesi 6 blokta toplam 304 konut ve 24 mağazadan meydana geliyor. 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks dairenin bulunduğu Panaroma Life’ta konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede daire fiyatları ise 280 bin TL’den başlıyor.

Panaroma Life Sarıyer projesi şu ana kadar % 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırırken, tamamlandığında % 80 prim yapması bekleniyor. 3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakınlığı nedeniyle yüksek prim potansiyeline sahip projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleştirilirken, dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Life, Sarıyer Rumeli Feneri yolu üzerinde, Koç Üniversitesi Batı Yurdu’nun hemen bitişiğinde yükseliyor. Garipçe Köyü yolu üzerinde olan proje, Garipçe-Poyrazköy hattında yapılan 3. Boğaz Köprüsü katılımına ve E-7 yeni çevre yoluna da 4-5 km’lik bir mesafede yer alıyor. Proje, Sarıyer’e 7 dk., Maslak’a 10 dk., Levent’e 15 dk., FSM Köprüsü’ne 15 dk., Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dk., İstinyepark’a 15 dk., Acıbadem Hastanesi’ne 10 dk., Çavuşbaşı Tüneli’ne 5 dk. mesafede konumlanıyor.

Projelerinden birçok tanınmış futbolcuya, sinema ve dizi oyuncusuna gayrimenkul satan Kılıçoğlu Group, “Bavulunu Kap Gel” sloganıyla dikkat çeken Panaroma Life’ta sinema, futbol ve dizi yıldızlarından da büyük ilgi gördü. Aydan Şener’den Tatar Ramazan lakaplı Bülent İnal’a, Murat Akın’dan Orhan Şam’a, Yasin Öztekin’den başarılı futbolcular Serkan Kırıntılı ve Serkan Balcı’ya kadar bir çok renkli sima projeden konut satın aldı.