Ankara Sky Tower ezber bozacak

Opet’in kurucusu Fikret Öztürk ve Uzaltaş işbirliği ile Ankara’da ezber bozacak bir iş ve yaşam merkezi inşa ediliyor.

Ankara Sky Tower projesi, iş ve yaşam merkezi projesi olarak 150 metre yüksekliği ile gözde bir bina sağlıyor. Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, projenin başkentteki ilk inşaat projesi olduğunu vurgularken, heyecanlı bir çalışma yürütüldüğünü ve Ankara’nın hızlı bir şekilde memur kenti kimliğinden sıyrılarak, yatırım için cazip bir hale geldiğini ifade ediyor.

Öztürk; Ankara’ya değer verdiklerini, memur şehri algısını yıkmak için Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayacak bir yapı inşa ettiklerini ifade etti. Kurgu, işlevsellik ve donanım açısından Ankara Sky Tower projesi, yılların projesi ile Başkent iş dünyasının en farklı projesi olacak.

Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen proje, 150 metre yükseklik ile bölgenin en gösterişli kulesi olacak. Çukurambar’da yer alan proje ile kentte daha önce yapılmamış bir proje inşa edilirken, ayrıcalıklı hizmetler ile ezberleri değiştirecek. Günümüze kadar görülmemiş bir konsept sağlayan proje, zaman kaybını minimuma indirirken, 3 büyük firmaya yakışan kalitede bir kurgu oluşturuyor. Proje ile iş dünyasına kolaylık sağlanarak, sosyal hayattan kopmadan çalışanların iş verimini arttırması için özel bir yapı sağlanıyor.