Villa Deren Antalya’da 795 TL’ye

Villa DerenVilla Deren temiz hava ve yemyeşil ormanları ile sakin ve sessiz bir bölgede yer almaktadır. Döşemealtı’ndaki tüm villalar alçak katlıdır. Lüks villa şehrin tüm kalabalığından, gürültüsünden ve kirliliğinden uzak bir konumdadır. Bu villalar arabayla Özdilek alışveriş merkezine 5 dakika, Konyaaltı plajına 10 dakika, Antalya şehir merkezine 15 dakika ve uluslararası havaalanına 30 dakika uzaklıktadır. Projenin 2015 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Villa Deren yanyana üç müstakil villadan oluşmaktadır. Her villanın kendine özel yüzme havuzu ve özel otoparkı vardır. Müstakil villa 475 m² toplam alan üzerinde inşa edilecektir.

Her dubleks villada 4 yatak odası bulunmaktadır. Bu villalardan her biri 285 m²’dir. Zemin katta, bir çamaşır odası, ebeveyn banyolu bir yatak odası, ayrı bir banyo, açık plan mutfak ve yüzme havuzuna bakan çok geniş bir oturma odası vardır. Üst katta, sauna, büyük bir jacuzisi bulunan ebeveyn banyolu ve giyinme odalı ana yatak odası, kendine ait banyolarıyla 2 yatak odası daha bulunmaktadır.

www.antalyahomes.com.tr